Aangeboden: Echtscheidingsbegeleiding/extra zorg voor kinderen

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!!

"En ze leefden nog lang en gelukkig!" Als ouders scheiden, scheiden de kinderen mee. Alles wat vertrouwd was, gaat ineens veranderen. Er is spanning, onzekerheid, verdriet en soms ook schaamte. Kinderen voelen zich heen en weer geslingerd tussen hun eigen verdriet en het verdriet van hun ouders. De ouders kampen met veel emoties. Woede, ongeloof en verdriet buitelen over elkaar heen in een periode waarin belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Dat is niet eenvoudig! Vallei Mediation kan helpen en is er voor zowel de scheidende partners als voor hun kinderen. Tijdens de echtscheiding wordt er naar de kinderen geluisterd en krijgen ze hulp. Samen met de scheidende partners voert de mediator gesprekken. Er is tijd en ruimte voor emoties en zo krijgt men gaandeweg inzicht in zijn/haar eigen emoties en die van de ander. Hierdoor kunnen er uiteindelijk betere en verstandige beslissingen worden genomen.

Henrie Pastoor is een MfN-Registermediator en een gecertificeerd Familiemediator. Naast het regelen van een echtscheiding/be�indiging van een samenleving inclusief�het begeleiden van het gezin, kunt u bij ons ook terecht voor ouderschapsbemiddeling, familieruzies, conflicten i.v.m. nalatenschap, conflicten in (familie)bedrijf en coaching.�U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken, daar treft u veel informatie aan.Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Echtscheidingsbegeleiding/extra zorg voor kinderen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:31-01-2014 om 13:00u
Door:Vallei Mediation - Henrie Pastoor
Bekeken door: 1555 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Scherpenzeel
Locatie: Google Maps snapshot van Scherpenzeel

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.